joi, 19 decembrie 2013

TRANSGAZ vrea sa cumpere asigurari de sanatate pentru angajati in valoare de 5 mil. EUR

Societatea Nationala de Transport a Gazelor Naturale TRANSGAZ SA dispune de 5 mil. EUR pentru asigurarile facultative de sanatate ale celor circa 5.000 de angajati, pentru o perioada de 4 ani. Compania a deschis astfel o licitatie publica, pentru care asiguratorii pot depune ofertele pana la data de 11 februarie 2014.
In caietul de sarcini, TRANSGAZ stipuleaza ca va suporta cheltuielile cu privire la asigurarile facultative de sanatate in cuantumul deductibil fiscal prevazut prin lege pentru angajator in valoare de 250 EUR, asadar primele maxime nu vor putea depasi 250 EUR/salariat/an. De asemenea, se prevede ca angajatii sa fie acceptati in asigurare indiferent de starea de sanatate sau de afectiunile preexistente.
Serviciile medicale solicitate conform specificatiilor tehnice vor avea obligatoriu definite suma asigurata, numarul maxim permis de accesari ale serviciilor medicale si valoarea coplatilor.
Prin urmare, pe langa cea mai avantajoasa oferta de pret, in analiza ofertelor se va tine cont si de urmatoarele elemente:
  • cea mai extinsa retea de furnizori de servicii medicale si stomatologice agreati de ofertant;
  • valoarea procentului de coplata suportat de asigurator in locul asiguratului pentru medicamente compensate;
  • valoarea procentului din costurile de spitalizare in regim privat suportat de asigurator pentru afectiuni pre existente si boli cronice;
  • servicii medicale stomatologice protetice decontate integral de asigurator cu furnizorii medicali agreati.
De asemenea, ofertantului i se solicita sa faca dovada existentei unui seviciu de tip Call Center, disponibil 24 de ore din 24 de ore, 7 zile din 7, in care sa lucreze minim 20 persoane cu pregatire medicala.

Sursa: www.1asig.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu