luni, 30 decembrie 2013

Sorin MITITELU a fost confirmat in functia de Presedinte al BCR Asigurari de Viata

VIENNA Insurance Group confirma informatiile publicate in aceasta saptamana de 1asig.ro, privind plecarea Florinei VIZINTEANU din Functia de Presedinte al Directoratului BCR Asigurari de Viata si preluarea functiei de catre Sorin MITITELU. Astfel, intr-un comunicat de presa remis joi, 19 decembrie, a fost anuntata decizia Consiliului de Supraveghere al BCR Asigurari de Viata VIG privind numirea lui Sorin MITITELU in functia de Presedinte al Directoratului companiei, cu aplicare de la 1 ianuarie 2014 - dupa obtinerea aprobarilor necesare din partea autoritatii de supraveghere.

Florina VIZINTEANU a parasit functia de Presedinte al Directoratului BCR Asigurari de Viata incepand cu data de 13 decembrie 2013.

Sorin MITITELU este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti si are o experienta de peste 20 de ani in sectorul financiar din Romania. Din anul 1999, acesta a ocupat diverse pozitii de conducere la nivelul sucursalelor si la nivel central in cadrul Bancii Comerciale Romane (BCR). In perioada 2005-2007 a fost seful Diviziei de Retail la Banca Romaneasca. In 2007, Sorin MITITELU a revenit la BCR unde a detinut, pana in prezent, pozitia de Director Executiv al Directiei Managementul Segmentelor Retail, fiind responsabil cu strategii de business pentru segmentul persoane fizice si obiective de business care vizeaza cresterea profitabilitatii resimtite de client si loialitatea clientilor persoane fizice.

BCR Asigurari de Viata ocupa locul al doilea in topul companiilor de pe segmentul life la 9 luni, realizat de revista de specialitate INSURANCE Profile. Asiguratorul a subscris prime brute in valoare 40,41 mil. EUR pe segmentul asigurarilor de viata, detinand o cota de piata de 14,25%, si a platit daune in valoare de 3,66 mil. EUR.

Sursa: www.1asig.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu