miercuri, 18 decembrie 2013

SAFETY Broker este noul sponsor al echipei "U" Cluj

SAFETY Broker, al doilea jucator de pe piata locala de brokeraj, este noul sponsor al echipei de fotbal din Liga I, "Universitatea Cluj".

"Suntem mandri sa ne alaturam celei mai iubite echipe de fotbal din regiune si o vom sprijini sa ajunga pe locul pe care il merita. Sunt convins ca, impreuna, ii vom face din nou pe suporterii Universitatii fericiti!", a declarat Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker. "U" Cluj este mult mai mult decat un club sportiv, este un adevarat spirit ce anima Transilvania inca din 1919", a adaugat Viorel VASILE.

Alaturarea celor doua branduri vine in completarea strategiei SAFETY de a promova valorile sportului romanesc. "Nu este prima data cand investim in fotbalul romanesc - insa parteneriatul cu "U" Cluj reprezinta o provocare deosebita, una care ne onoreaza si ne obliga in noul an", completeaza oficialul SAFETY Broker.

SAFETY Broker este cel mai mare broker de asigurare independent de pe piata locala. Compania a intermediat prime de peste 36 mil. EUR anul trecut, iar in 2013, condorm rezultatelor la noua luni, acest indicator a ajuns la 38 mil. EUR, in crestere cu 58% fata de perioada similara din 2012. De altfel, SAFETY Broker estimeaza ca va depasi pragul de 50 mil. EUR in 2013.


Sursa: www.1asig.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu