luni, 30 decembrie 2013

Clientii, echipa si dezvoltarea companiei: cele trei axe pe care GrECo JLT Romania mizeaza in viitor

Preocuparea continua pentru clienti, dezvoltarea echipei si evolutia companiei reprezinta principalele directii pe care se va axa GrECo JLT Romania in anul 2014, a afirmat Eduard SIMIONESCU, Directorul General al companiei de brokeraj, in cadrul unui eveniment de sfarsit de an desfasurat joi, 19 decembrie.

Astfel, in ceea ce priveste clientii, GrECo JLT Romania mizeaza pe mentinerea si imbunatatirea calitatii serviciilor, precum si pe diversificarea acestora, pe transferul cunostintelor si pe doua idei importante: sa fie "intotdeauna acolo" pentru clienti, si sa ofere "servicii excelente in caz de dauna". Extinderea echipei actuale si dezvoltarea expertizei profesionale, dar si evolutia continua a companiei reprezinta alte directii pe care GrECo JLT Romania se va concentra in viitor, a explicat Eduard SIMIONESCU.

In primele 9 luni din 2013, GrECo JLT Romania a intermediat prime brute in valoare de 7,93 mil. EUR, ocupand locul 14 in topul general al companiilor de brokeraj realizat de revista de specialitate INSURANCE Profile. De asemenea, GrECo JLT Romania ocupa locul al treilea in clasamentul brokerilor care au intermediat asigurari de raspundere civila generala, cu prime intermediate de 680.000 EUR pe acest segment in primele trei trimestre din 2013.

Grupul GrECo este un consultant de risc si broker de asigurare independent, lider de piata in regiunea CEE/SEE/CIS, care isi desfasoara activitatea in 50 de birouri cu 750 angajati din 16 tari. Volumul de prime intermediate in 2012 a depasit 580 mil. EUR (dintre care 11,5 mil. EUR in Romania, conform revistei de specialitate INSURANCE Profile). In calitate de partener al JLT International Network, grupul are acces la o retea mondiala extinsa de servicii. In Romania, GrECo JLT dispune de doua reprezentante, in Bucuresti si Timisoara.

Sursa: www.1asig.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu